Puffiga bröstvårtor

puffiga bröstvårtor

Hej! Jag tycker att mina bröstvårtor är puffiga och de sticker ut som små strutar. Jag har läst mycket om gynekomasti. De flesta beskriver att deras bröst är ömma och att det gör ont när man klämmer på dem. Mina gör inget ont och jag har inte heller några knölar som beskrivs ibland. Vad tror ni det kan vara? Men visste du att det bara finns åtta typer av bröstvårtor? Dessa kan visserligen kombineras med varandra (som platt Med framträdande menas bröstvårtor som är några millimeter upphöjda från själva vårtgården, och pekar utåt. Bröstvårtan kan bli "hård" och blir då ännu mer framträdande på 8"Puffiga". Någon som verkligen älskar dig kommer inte att lägga någon vikt vid hur hur dina bröstvårtor ser ut. Om du är orolig för vad din framtida kille ska tycka så kan ni kanske prata om det innan du visar dig för honom? Det är ju också en bra grej, att kunna prata om sina svagheter, vilka ens osäkerheter är, hur.

Puffiga bröstvårtor - studio

Titel Registrerad Inlägg 5. Just nu är 2 medlemmar online. Svara som gäst Logga in Inte medlem? Här i BODYs forum ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Ser mer ut som du behöver en rejäl portion muskler. En klok person har nämligen sammanställt ett bildgalleri av vanliga, normala bröst. Kan det försvinna av sig själv? Det kan ju inte skada vart fall. Titel Registrerad Inlägg 1 Titel Registrerad Inlägg Logga in Registrera dig. Har varit hos doktorn nu. Svara natalie moore facial abuse gäst Logga in Inte medlem? Jag försöker, men misslyckas ofta. Https://www.addiction.com/4309/parental-addiction/ detta har jag blivit indian college girls, och känner att endast det perfekta duger. Titel Registrerad Inlägg Vad ska barnet heta? Bli medlem Logga in Skaffa blogg. puffiga bröstvårtor Därför kay parker nude jag om den bilden faye reagan postade att jag skulle opererat mig om jag haft de tuttarna. Vet att de inte försvinner om jag lägger om kosten. Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Lägg till fler barn. Ser mer ut som du behöver en rejäl portion muskler. Titel Registrerad Inlägg 10 Bara brösten som ser "feta" ut.

Puffiga bröstvårtor Video

Titel Registrerad Inlägg Vet att de inte försvinner om jag lägger om kosten. Bara brösten som ser "feta" ut. Han sa att jag hade lätt förstorande bröstkörtlar lätt gynekomasti. Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev. Skulle vara roligt att se hur det kan se ut. Jag har läst mycket om gynekomasti. Ser mer ut som du behöver en rejäl portion muskler. Logga in Registrera dig. Bli medlem Logga in Skaffa blogg. Hoppa till senaste inlägget.

0 Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.